De verkoop van gebouw de Waterlelie met 22 luxe appartementen verloopt uitstekend. Er wordt door de kopers enthousiast gereageerd op het ontwerp (aan het water), de ligging (vlakbij alle winkels) en de prijzen (in relatie tot het complete opleveringsniveau, de eigen parkeerplaats en de modernste technieken zoals vloerverwarming met warmtepomp, zonnepanelen, etc. etc.).

Vanwege de snelle verkoop is nu besloten het eerste kwartaal van 2020 al te starten met de bouw. De aannemer heeft inmiddels opdracht gekregen en is gestart met zijn voorbereidingen en de gemeente is op dit moment bezig het gebied bouwrijp te maken.

Er zijn nog slechts enkele appartementen te koop. U vindt de meest actuele informatie via de woningsite van Funda nieuwbouw (https://www.funda.nl/nieuwbouw/krimpen-aan-de-lek/project-40212214-de-markt-van-krimpen-appartementen-de-waterlelie/).

U kunt ook contact opnemen met de betrokken makelaars van Van Egmond Makelaardij uit Bergambacht (info@vanegmondmakelaardij.nl) of via de makelaars van Den Boer Makelaardij uit Krimpen aan de Lek ((info@denboermakelaardij.nl). Als u zich aanmeldt, krijgt u geheel vrijblijvend een digitale brochure van de woningen.