De afgelopen maanden is er door de architecten van Geesink Weusten en Artica hard gewerkt aan de volgende gebouwen in het nieuwe centrum van Krimpen aan de Lek. De afgelopen jaren zijn er 4 nieuwe gebouwen opgeleverd met winkels, woningen, medische voorzieningen en als laatste het schitterende nieuwe Cultuurhuis met de bibliotheek en een (theater-) zaal. Nu is het tijd voor de volgende stappen.

Eerst worden de gebouwen die grenzen aan de Hoofdstraat / de Markt afgerond. Dit betekent dat gebouw de Waag (aan de zuidkant van de Markt) en de Stadswoningen (aan de westkant) als eerste worden gerealiseerd. In de fasen daarna volgen nog 2 gebouwen, “de Waterappartementen” en gebouw “het Slot”. Deze gebouwen liggen achter de Stadswoningen en zijn meer gericht op de Molenweide waar ook de komende tijd nog flink wordt gebouwd.

De verwachting is dat de verkoop van de woningen over een aantal maanden kan starten. Mensen met interesse kunnen zich wel reeds inschrijven bij makelaarskantoor den Boer aan de Markt in Krimpen. Zij ontvangen dan automatisch bericht als het zo ver is.