De afgelopen maanden is er hard gewerkt door Artica en de architecten aan het ontwerp van “het Slot”, een prachtig gebouw aan het water met 11 zeer luxe appartementen en 2 unieke penthouses.

Het Slot bedient het hoogste marktsegment met ruime appartementen die vooral opvallen door de schitterende terrassen (aan het water) op het zuiden en westen. De prijzen variëren van € 415.000,= tot € 795.000,= V.O.N. De laatste prijs is voor het penthouse van ruim 165 vierkante meter woonoppervlakte met een woonkamer waar de hoogte oploopt tot 4,6 meter, uniek!

Voor de start van de verkoop zal Artica een besloten bijeenkomst organiseren op een nog vast te stellen datum begin april.  Als u de bijeenkomst wilt bijwonen kunt u zich vanaf nu inschrijven via de website van de Markt van Krimpen. U ontvangt dan automatisch een uitnodiging als de datum is vastgesteld (www.demarktvankrimpen.nl) . U kunt zich ook aanmelden via de kantoren van Den Boer Makelaardij of van Egmond Makelaars.

Mensen die hebben ingeschreven worden straks als eerste geïnformeerd. Artica zal het aanbod niet direct op Funda plaatsen. Mensen die de Markt van Krimpen al langere tijd volgen en zich hebben ingeschreven hebben zo dus een voorsprong!