De informatieavond van 18 juli in het Cultuurhuis van Krimpen aan de Lek is druk bezocht. Tijdens de avond waren er banners opgesteld waarop men de plannen in detail kon bekijken. Zowel de beelden van de 22 appartementen in de Waterlelie als de 8 riante Herenhuizen werden zorgvuldig door de bezoekers bestudeerd. Het De makelaars van den Boer en van Egmond waren aanwezig om alle vragen te beantwoorden.

Informatieavond nieuwbouwVanaf woensdag 24 juli zijn ook de gedrukte brochures van de plannen bij de makelaars aanwezig. Mensen die liever een gedrukt boekwerk ontvangen in plaats van de digitale brochure, kunnen deze vanaf dat moment afhalen bij de betrokken kantoren.

De procedure voor de inschrijving verloopt verder als volgt: De mensen die graag een woning willen kopen, vullen de komende week een inschrijfformulier in waarop zij aangeven welke woningen hun voorkeur hebben (inschrijfformulieren ontvangt men samen met de brochure digital van de makelaars). De formulieren moeten uiterlijk op 29 juli zijn ingeleverd bij de makelaars, zodat notaris van Veen daarna de loting kan verrichten. De resultaten daarvan worden vervolgens door de makelaars aan alle inschrijvers gemeld.