De eerste informatiemiddag voor de 22 appartementen in de Waterlelie en de 8 riante Herenhuizen op 28 juni is uitstekend bezocht.

Bouwinformatie Krimpen aan de LekAlle bezoekers konden voor het eerst kennis nemen van de nieuwe gebouwen en ook hun eerste vragen stellen. De reacties waren erg positief.

 

 

Inmiddels is in overleg tussen Artica en de betrokken makelaars Van den Boer en Van Egmond ook de verkoopprocedure bepaald.

Hieronder een overzicht van de belangrijke tijdstippen:

  • Iedereen die zich de komende weken via de website, via Funda of via de makelaars aanmeldt krijgt (digitaal) de brochure, de prijslijst en de technische omschrijving vanaf 5 juli toegestuurd. De gedrukte brochures zijn circa 2 weken later beschikbaar.
  • Vanaf 15 juli worden er door de makelaars inschrijfformulieren beschikbaar gesteld waarop men kan aangeven voor welke woning of appartement men een voorkeur heeft.
  • Op 18 juli volgt er een extra informatiebijeenkomst (van 18.00uur tot 20.00 uur in het Cultuurhuis Krimpen aan de Lek) zodat iedereen alles nogmaals goed kan bekijken en zijn of haar vragen kan stellen.
  • Tot en met maandag 29 juli kan iedereen het inschrijfformulier inleveren bij één van de betrokken makelaars en dan sluit om 18.00 uur de inschrijving.
  • In de dagen daarna zal door de notaris de eerste toedeling worden bepaald en wordt iedereen waarschijnlijk voor het einde van die week op de hoogte gebracht van de uitkomsten.