De makelaars van Den Boer (Krimpen aan de Lek) en Van Egmond (Bergambacht) zijn door Artica geselecteerd voor de verkoop van de 22 appartementen in gebouw de Waterlelie en de 8 ruime Herenhuizen.

Gijsbert van Egmond en John den Boer zijn enthousiast. “Het zijn hedendaagse woningen die volledig voldoen aan wat je vandaag de dag mag verwachten. Veel ruimte en logisch ingedeeld, maar vooral ook erg energiezuinig met een warmtepomp, zonnepanelen voor elke woning (of appartement) en vloerverwarming in alle vertrekken. Dit scheelt veel in de maandelijkse lasten vergeleken met de woningen die mensen verlaten. In sommige gevallen gaat dat om € 150 tot € 200 minder kosten per maand.” stelt John den Boer. “Vooral in combinatie met de uitzonderlijk lage hypotheekrente dalen voor de meeste kopers de woonlasten dan ook flink als zij verhuizen, ondanks de gestegen bouwkosten van de laatste jaren.”

Mensen die meer informatie willen over de woningen of de appartementen kunnen bij de makelaars een brochure opvragen waarin duidelijk wordt uitgelegd welke woningtypen er nog beschikbaar zijn en hoe deze zijn opgebouwd.

Door zich via de site van de Markt van Krimpen aan te melden kan men ook de brochure al direct digitaal toegezonden krijgen.